Cfarë kërkojnë shqiptarët për politikanët/ Ahmetaj “das.hnore” e Grida Duma “video”

Interneti padyshim është një ndër shpikjet që ka ndryshuar botën, informacionin dhe vetë njeriun. Sot media nuk është më vetëm televizori, radio e gazetat print, media sot është online, dhe çdo ditë po bëhet më e fuqishme.

Aty ku njerëzit mund të kontrollojnë dhe gjejnë lajmin e fundit ose lajmin më të “vjetër”, sigurisht të gjitha zhvillimet që kanë ndodhur në vite.

Ndërkohë ku pjesa më e madhe e njerëzve informohen online, lind pyetja, se çfarë u intereson më së shumti lexuesve shqiptar në lidhje me politikanët shqiptar. Në galerinë më poshtë mund të shikoni kërkimet në Google për politikanët më të njohur në Shqipëri.

Nga videot erotike, dashnoret, mesazhet, pesha e gjatësia e politikanëve, të gjitha mund t’i lexoni në galerinë bashkëngjitur lajmit.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *