Brisilda Rroku nje tjeter interviste live, nuk me intereson me Noja

  0
  6

  Brisilda Rroku në një intervistë për “Shqipëria Live” pas videos se publikuar në mediat online, ku ajo shfaqet teksa rri.het nga një tjetër femër, e quajtur Margarita, e cila mori vesh se 22-vjeçarja kishte shk.uar me të dashurin e saj, tregon cpo ndodh me te sot.

  E pyetur se çfarë po ndodh me të pas publikimit të asaj video, e reja u shpreh se është “ndjerë e kë.rc.ënuar dhe e dis.krim.inuar”. Sipas saj, kanë shkruar shumë gjëra për të që e kanë bërë të ndihet k.eq dhe e pas.igurtë.

  Aktualisht ajo jeton në Tiranë dhe shprehet se e kanë ndihmuar shoqatat. “Kam ardhur në Tiranë përmes shoqatave. Kam kaluar 3 javë në gjendje të rëndë psik.ologjike. Tani e kam kaluar këtë gjendje, por ndihem ke.q nga mënyra se si më shohin njerëzit në rrugë. Unë dua të gjej punë e të bëj jetën time, por nuk mund të bëj jetë normale”, tha ajo.

  Gjithashtu Brisilda kërkoi nga njerëzit që e kanë ndihmuar deri tani dhe nga ambasadat që ta ndihmojnë që të dalë jashtë shtetit, pasi këtu nuk ndihet e mbr.ojtur.

  “Nuk e ndjej veten të si.gurt. Nuk më intereson se çfarë ka ndodhur me Nojën apo Margaritën. Mua më intereson jeta ime”, vijoi ajo.

  Në të njëjtën kohë, e reja kërkoi nga shteti që të bëjë më shumë drejtësi dhe zëri i femrave të vua.jtura të dëgjohet. “Uroj bëhem një shembull i mirë për të gjitha femrat që nuk flasin kur janë vik.tima”, përfundoi ajo.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here