Big Brother i jep lajmin e mirë Donaldit/ Realizon ëndrrën e vëllezërve Veshaj

Big Brother që me hyrjen e Donaldit ka vendosur ti llastojë familjen Veshaj me surpriza dhe detaje të veçanta. d

Donaldi është nga ato personazhe që ka dhuruar shumë spektakël.

Që në fillime Donaldi ka shprehur dëshirën për të udhëtuar botën nëse do të merrte çmimin e parë.

Donaldi ka hapur kutinë e Pandorës ku pas saj fshihet një lajm i mirë dhe një i keq.

Vëllai i madh ka vendosur t’iu realizojë ëndrrën më të madhe binjakëve Veshaj.

Ata kanë mundësinë që të udhëtojnë botën në destinaccionet me të veçanta.

Ky moment ishte mjaft emocionues për të dhe me siguri të gjithë do të donin të ishin në vendin e tij.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *