/ Beatrix ‘shpërthen’ ndaj Donaldit, ai: Po mendoj për botën jashtë…/ ‘Po unë, do rri si p…’

Kriza në ccift mes Donaldit dhe Beatrix duket se nuk po ndalet dhe diskutimet mes tyre në këto ditë kanë qenë të vazhdueshme. Prej disa ditësh tashmë ata gjejnë shkak te ccdo gjë për tu zënë.

Sot Donaldi po mendonte për botën jashtë dhe kjo duket se nuk i ka pëlqyer aspak Beatrix, e cila u largua prej tij duke i thënë se nuk ka pse të mendojë, kur e ka atë brenda.

Gjatë ditëve të fundit ka pasur shumë biseda mes tyre që lidhen me të ardhmen e marrëdhënies dhe me jetën jashtë shtëpisë së Big Brother VIP, ku u krijua afrimiteti dhe lidhja.

Beatrix: Mirë ik me Monikën se ajo të nxjerr nga gjendja.

Donald: Nuk jam në gjendje, mos më fut në atë gjendje.

Beatrix: Po ik ore. Ti po më akuzon mua se po të fus në atë gjendje.

Donald: Thjesht mos i shiko gjërat ashtu.

Beatrix: Ik ore, pse sheh dritat kot. Çfarë mendon?

Donald: Për botën jashtë.

Beatrix: Çfarë mendon për botën jashtë?

Donald: Çfarë do bëj kur të dal.

Beatrix: Po unë këtu si pemë, faleminderit për mirëkuptimin. Pse mendon për botën jashtë kur më ke këtu brenda mua, gjithë ky yll.

Donald: Ke të drejtë.

Beatrix: Jo nuk kam të drejtë fare. Më lër.

Donald: Mos më lodh se dua të rri kështu, nuk dua të çohem.

Beatrix: Po ik, ke jetën tate dhe botën tate përjashtë. Unë kam botën time këtu brenda momentalisht

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *