“Bashkimi familjar”, ambasada gjermane në Tiranë jep njoftimin e rëndësishëm


Ambasada Gjermane në Tiranë ka dhënë një noftim të ri lidhur me dhënien e vizave familjare.

Kjo ka qenë një nga çështjet e prekura edhe për shkak të situatës me pandeminë.

Në njoftimin e ambasadës thuhet se sektori i Vizave duke filluar nga data 1 janar do të ketë një kategori të re regjistrimi.

Njoftimi i plotë:

“Sektori i Vizave informon se duke filluar nga 1.1.2022 do të ketë një kategori të re regjistrimi në sistemin e takimeve. Kategoria “Bashkim familjar me shtetas gjerman dhe europian“ u mundëson aplikuesve që synojne bashkim familjar me bashkeshortët ose femijët gjerman dhe europian lënien e nje takimi me te shpejte,“, thuhet në njoftim.

.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *