Në fshatin Vërdovë të Pogradecit pothuajse të gjithë banorët janë shumë të tro.nditur nga ngjarja që i ndodhi 13-vjeçares. Ajo u abu.zua s*ksua.lisht prej Blerim Bizgjonit. Banorët e zonës shprehen se prindërit nuk duhej ta kishin lënë vajzën e tyre të futej në shtëpinë e Blerim Bizgjonit.

Babai i vajzës rrëfen se janë thirrur në komisariat pas deno.ncimit të vajzës. Ai tregon se autoritetet i kanë kërkuar që të mos kenë të bëjnë me familjen e Blerim Bizgjonit.

Babai rrëfen:

Na thirrën në komisariat dhe na thanë që nuk duhet të keni të bëni me atë familje. Mos bëni shumë dallavere dhe mbajeni derën mbyllur. Anisa nuk më tha gjë. Blerimi duket djalë i mirë dhe nuk besoj se ai e ka ab.uzuar vajzën time.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here