Alvisa dhe Bashkimi bëjnë lëmsh rrjetin: Nuk jemi çift


Alvisa dhe Bashkimi janë dyshja e parë që mund të formohet nga Përputhen.

Ata para vitit 2022 janë deklaruar për njëri-tjetrin dhe janë marrë vesh që ta vazhdojnë njohjen jashtë programit, shkruan lajmi.net.

Alvisa dhe Bashkimi kanë shkëmbyer edhe puthjen e parë në emision, por pavarësisht gjërave që kanë ndodhur ata ende nuk e llogarisin veten si çift

Të dy kanë qenë të ftuar tek emisioni “Shqipëria live”, ku kanë folur në detaje për romancën e tyre.

Por ajo çka është për tu habitur është deklarata e tyre të cilët thanë se nuk janë çift por janë në njohje e sipër.

Pjesë nga biseda:

Alvisa: Ne jemi në njohje e sipër.

Bashkimi: Nuk më pëlqejnë epitetet, po e njoh këtë vajzë. Epitetet kanë përgjegjësi.

Alvisa: Çift quhemi kur marrëdhënia të thellohet. Se ne nuk e njohim njëri-tjetrin aq mirë.

Ndryshe, Alvisa ka treguar se nuk i pëqlen të shkojë në Amerikë pasi që ka ndërtuar jetën e saj në Shqipëri, ndaj Bashkimi është ai që po sakrifikon për të qëndruar afër saj.


FOLLOWERS99 eshte nje social media panel qe ju jep mundesine te gjitheve te shtoni ndjekesit tuaj me cmime te perballueshme nga te gjithe.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *