Alesia zbulon momentin më të keq të jetës së saj/ “E ke vendin poshtë urës”

Gjatë takimit me Denzelin, Alesia ka zbuluar se merrte shumë energji negative në punën që bënte më parë nga shefi i saj.

Në studio, ka dhënë detaje më shumë duke treguar fjalët që i thoshte.

Alesia: Më thoshte që ti Alesia nuk je kështu, je shumë e keqe, je djall dhe për shumë kohë, nëse më përmendje fjalën djall, reagoja shumë keq. Më thoshte e ke vendin poshtë urës së Luksemburgut dhe aty kishte vampira. Ishte shumë ekstrem.

Arjani: Po paska qenë psikopat.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *