Alarmojnë ekspertët: Ruajini fëmijët/ Balena Blu u harrua, por një lojë e rrezi.kshme është duke u përhapur

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka filluar të përhapet një lojë, e cila është konsideruar më e rrezikshme se Balena Blu. Bëhet fjalë për një sfidë ku të rinjtë i bëjnë thirrje njëri-tjetrit të lahen me ujë të nxehtë, si dhe të njëjtin ujë ta pinë me pipëz.

Raportohet se kjo lojë i ka marrë jetën një vajze të vogël. Goja dhe fyti i saj u dogjën nga kjo lojë. Sfidën ia kishte propozuar një i afërm. Edhe një vajzë 11-vjeçare nga Bronksi është djegur me ujë të nxehtë nga miqtë e saj, teksa ishte duke fjetur.

Ekspertët thonë se është vetëm çështje kohe që kjo lojë të përhapet edhe në Evropë. Shiko Videon:

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *