Aksident t ragjik Makina rrokulliset dhe behet copa copa,2 persona h umben j eten kurse 2 te tjere jane te len duar r ende


Ngjarja ka ndodhur ne Turqi,makina me 4 persona të kombësisë ukrainase doli nga kontrolli dhe r a në fushën rreth rrugës.

Pershkak te perpl asjes 2 persona h umbën j etën dhe 2 persona u pl agosën
Aks identi ndodhi rreth orës 20.30 të ditës së djeshme pranë Rrethit Kumafshare. Makina, e cila shkonte nga Denizli në Antalia, doli nga kontrolli dhe ra rreth rrugës.

Me nj oftimin e njerëzve përreth, ekipet e shën detësisë, zja rrfikësve dhe xhandar merise u dërguan në vendin e aksi dentit.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *