Akoma nuk besoni? Ja cilat janë të gjitha Mrekullitë e mëdha që kanë ndodhur në Kishën e Laçit? Në këtë video i keni të gjitha: Do u gëzohet shpirti! – news

  0
  4


  Qyteti i vogël i Laçit, ofron një pritje të pazakontë për mijëra e mijëra besimtar që vinë për të përjetësuar besimin për të gjetur paqen dhe për tu prehur në mëshirën e Zotit në Kishën e mrekullive.
  Por cila ka qenë mr ekullia më e madhe në historinë e Kishës së Laçit?
  Këtë përgjigje na thotë vetë Nadir Murra.  Source link

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here