Akoma nuk besoni? Ja cilat janë të gjitha Mrekullitë e mëdha që kanë ndodhur në Kishën e Laçit? Në këtë video i keni të gjitha: Do u gëzohet shpirti! – news


Qyteti i vogël i Laçit, ofron një pritje të pazakontë për mijëra e mijëra besimtar që vinë për të përjetësuar besimin për të gjetur paqen dhe për tu prehur në mëshirën e Zotit në Kishën e mrekullive.

Por cila ka qenë mr ekullia më e madhe në historinë e Kishës së Laçit?

Këtë përgjigje na thotë vetë Nadir Murra.Source link

Share:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *