Një ngjarje e rëndë është regjistruar në Tiranë, ku një e fektiv p oli cie është v r arë nga djali i tij i mitur.

Me qirinj e drita të fikura, Kosova kujton sot mjekët e vdekur nga COVID-19

Ngjarja ka ndodhur pak minuta më parë në një lokal në zonën pranë kopshtit zoologjik në Tiranë.

Mësohet se ngjarja ka ndodhur a ksid enta lisht.

Babai ishte duke luajtur bilardo. Ai kishte lënë a rm ën e shërbimit ndërsa fëmija e mori dhe ka qëlluar drejt të atit.

qirinj - Tirana Today

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here