Një ngjarje e rë.ndë ka ndodhur në Pogradec. Policia ka arrestuar një 47 vjeçar nga fshati Vërdovë, pasi ka për.dhu.nuar një 14-vjeçare.

Sipas asaj që shkruan Panorama, në pr.anga ka rënë Blerim Bizgjoni, me arsim 8 vjeçar dhe i martuar.

Ka qenë vetë e mi.tura që ka bërë deno.ncimin, teksa ka thënë se a.buzimi me të bëhej prej më shumë se një muaji. Në polici ai e ka pranuar akuzën.

Mësohet se 47-vjeçari ka kryer marr.ëdhënie sek.suale me të mi.turën ditën e Kurban Bajramit dhe e ka kërcë.nuar vajzën që të mos tregonte rreth kësaj ngjarje.

Min.orenia ka dëshmuar në polici se me familjen e Blerim Bizgjonit kishin lidhje krushqie, ndërkohë që abu.zimi më të ka vijuar për më shumë se një muaj.

“Në datë 11.09.2020 rreth orës 20:30 pranë komisariatit të policisë së Pogradecit është paraqitur shtetasja A.Q e cila ka bërë ankim se shtetasi Blerim Bizgjoni ka kryer marr.ëdhënie se.ksuale me të që nga fillimi i muajit gusht në mënyrë të përsëritur.

Kjo vajzë është e mi.tur pa bërë 14 vjeç akoma. Pas procedurave është bërë shoqërimi në komisariat i shtetasit blerim Bizgjoni, ai ka pranuar veprën pe.nale dhe më pas u bë arr.estimi i tij në flagrancë për veprën penale “Marrëdhënie sek.suale ose hom.osesuale me të mi.tur”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here